Bibione nyaralás

Bibione nyaralás

Bibione Olaszország kedvelt nyaralóhelye, mely közel öt évtizede lett kialakítva, kifejezetten a turizmus szolgálatára. A tenger kristálytiszta és lassan mélyül, ezért családok számára ideális fürdőzőhely. A hely klímájából adódóan a tenger vize kellemes hőmérsékletű.

A partot finom homok borítja. A strandon jelen van az elsősegély és a mentőszolgálat. Bibione strandjai kiváló strandszervízt biztosítanak. Sokféle vizisportot kipróbálhatunk, vagy akár a belterületen is van rá lehetőség, hogy teniszezzünk, bowlingozzunk, vagy egyéb sportok segítségével pihenjünk aktívan.

Bibione-ben az éjszakai élet is ad lehetőséget a szórakozásra. A belvárosi tereken szinte mindig találunk valamilyen bemutatót vagy műsort. Amennyiben zenére vágyunk, arra kitűnő lehetőséget adnak a zongorabárok, fiatalabbak számára a diszkók.

Bibione tengerpartján nyaralva vétek lenne kihagyni a város piacát, ahol mindent meg lehet találni. Az élelmiszerektől kezdve a bizsukig, minden áru fellelhető a piacon. A standok élénkek, színesek, olyan az egész, akár egy hatalmas hipermarket a szabad ég alatt. Legjellemzőbbek a gasztronómiai standok, ahol a világ összes fűszere megtalálható. Amennyiben a nyaralás alatt szeretnénk főzni, mindenképpen ezen a piacon szerezzük be az élelmiszereket. A piacon sétálgatva megtalálhatjuk a különböző kultúrák jellegzetes termékeit, akik az olaszok sajátos temperamentumával és készségességével fogadnak bennünket.

További nyaralási tippek

Ayia Napa Ciprus